úterý 7. února 2017

Fungujeme.

Vystavil Unknown v 4:22
Pisu po dlouhe dobe, tentokrat z pracovniho notebooku. Aha. A jakeho, kdyz jsi servirka. No, uz nejsem. Tedy jen z casti.

Nastoupila jsem jako recepcni jistych apartmanu v centru Londyna. A co bych k tomu dodala? Neupadavaji mi kusy nehtu a ma pokozka nevypada jak z krokodyla. Nemrznu tu. Mam tu cas na sebe. Zdokonalovat se. Treba jako ctenim knih ci prohlizenim chanel kabelek.

V restauraci budu pouze v nedeli, prozatim. Jeste si tuto praci nechavam jako jistotu, ke ktere se vzdy muzu vratit. 

Vzdy s nostalgii vzpominam na casy, kdy jsme s Luckou sedely na chodniku v Tonbridge a premyslely, co budeme delat. Zadne penize, ubytovani nebo snad prace, kterou by se polozka c. 1 a 2 vyresila. Dokonce jedna z alternativ byla jit do kostela. Nebo klepat na dvere lidem a brecet jim na koberecku, jestli nechcou dve aupair. I kdyby deti nemeli.

Od te doby ubehlo 5 mesicu. Mi to pripada jako otazka maximalne dvou mesicu. Ten cas tu leti. Jinak. V cesku bych nezvladla pracovat 6/7 – 9 hodin minimalne. Zde vas tu ofukuje asi nejaky oblbovaci ostrovni vzduch, ponevadz si to nedokazu vysvetlit.

A hlavne... jsem se ve svych 22 letech osamostatnila. Nacpala svuj zivot do dvou kufru a sla do neznama. Vzdy jsem jako mala uvazovala, jake to asi bude, bydlet na svou pest, pracovat na plny uvazek. Odloucit se od maminky. A ono to probehlo tak nejak poklidne. Melo to byt puvodne na 6 mesicu. Ted me napada, jestli jsem mamce vubec rekla, ze se nevracim... schvalne ji ted pisnu. 

Nasly jsme si zde pratele, kteri jsou nasi oporou, ale setkaly se i s takovyma, co se hodi maximalne jako dekorace na vanocni stromek. 

Prohledla jsem do arabske komunity a vytvorila si svuj postoj k nim. Bez nejakych vlivu medii.

Pribrala jsem a hrozne me to sere. Amen papriko. 

Anglictina se mi nijak nezlepsila.

Vztah na dalku nevydrzel. Sem to zazdila.

Napric samostatnemu bydleni se mi varici skill nijak nezlepsil. S prackou si tez moc nerozumime, obcas zustava plna vody, jindy ne... Po 4 mesicich jsme se snazily najit vysavac. Marne.

Summa sumarum, jsme happy. I kdyz mi chybite. A celkove zivot v Cesku. Vsude dobre, doma nejlip.

1 komentářů:

Unknown on 7. února 2017 v 4:26 řekl(a)...

Tak to nevedela.

Okomentovat

 

Anglický kolotoč Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos