pátek 7. října 2016

Ok, takže bydlíme.

Vystavil Unknown v 5:44


Na jiném místě na nějaký čas. Třetí pokoj za náš celkově měsíc v Anglii. A víme jistě, že tohle není náš poslední pokoj. Kdo nás zachrání příště? Možná příště to opravdu výjde a usadíme se někde natrvalo. Ale kdo ví. Tady ani nevíme, co se stane zítra. Možná budeme za tři dny zase někde jinde :D Každopádně tento day off je zatím nejzvláštnější ze všech.

Ale jo, je to milé, koupil nám polštář, prostěradlo, povlečení, prostě úplně všechno. I když jsem mu říkala, že to zaplatím. Není to zvláštní, jak nám pořád někdo zachraňuje zadek? Ok, Luci, přestaň být paranoidní.

Každopádně jsme bez netu (něco jako wifi tady asi neznají), takže tento článek si přečtete, až budeme zase někde úplně jinde. Problém ale je… jak si máme najít něco jiného, když nemáme internet? :D Trošku začarovaný kruh, nemyslíte? :D

Takže vůbec nevím, co budeme dělat :D Nemáme žádnou jistotu, že se 18. října nastěhujeme tam, kde jsme se měly stěhovat původně. No tak se asi (zase :D) budeme muset obrátit na Danču, nečekaně. Už to tak prostě je :D Jsme pořád na někoho odkázané. Takový je prostě Londýn.

A je tady zima. Proč je ve všech londýnských pokojích a bytech taková kosa? A proč je Londýn tak studený? Možná, že jsme měly jet dělat Au Pair do Itálie. Ale ještě bychom při našem štěstí chytly italskou domácnost :D

Takže tak se máme. Opravdu budeme mít na co vzpomínat.

0 komentářů:

Okomentovat

 

Anglický kolotoč Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos