úterý 13. září 2016

Move on.

Vystavil Unknown v 15:22
Čaute,

tak je to oficiální, končíme. V podstatě sami přišli na to, že nechtěli aupair, ale nanny - náhradu za matku, která bude zvládat celou domácnost. My sem zde šly jako aupair, člen rodiny. To nám tvrdili. Vklidu sme si sedli, shodli se na to, že se naše představy zcela liší. A končíme. Zítra balíme. Další článek bude už v novém prostředí. Vůbec nevím, co bude. Vůbec nevím, jak potáhnu ty kufry několik kilometrů. Ale jsem hrozně ráda, že jsme to vklidu vyřešili. HD je super. Myslím si, že to celé podržel na té rozumné vlně. Hlavně mi přijde, že je větší srdcař.

Omuvily jsme se mu za tyto komplikace. Řekl, že je to v pohodě, že se to stává (u nich vydržely jen dvě slečny, jinak aupairky střídají).Svým způsobem mi bude chybět, je to zajímavý člověk. A děti též. Hlavně klučina. Už sme založili i kapelu. Jmenuje se LuLuLaXa - naše počáteční písmena. Prostě je to smutné a jsem smutná - tohle říkám asi nejčastěji, je to jediné slovíčko, co umím :D

Zkrátka nám to všem něco dalo. Oni si uvědomili, že hledat druhou mamku na 6 dní ze 7, 14 hodin denně, nestojí 50 liber a nejmenuje se to aupair. A nám to dalo pár extra vrásek z budoucnosti, šedé vlasy (ahoj mami) a pocit, že jsme socky.

Ozvu se. Byl to fakt kolotoč.

0 komentářů:

Okomentovat

 

Anglický kolotoč Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos